geschakelde vormen die een eenheid vormen

uit 2014 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Blauwe schaal

2016

Uit de kleine elementen opgebouwde schaal. Hiervoor is de papierklei gebruikt. De schaal is van binnen geglazuurd met satijnzachte blauwe aardewerkglazuur. Buitenkaant is gespoten met witte terugtrekkende glazuur. Het effect is magnefic.

harten schaal

2016

Uit de kleine elementen opgebouwde harten schaal. Hiervoor is zwart bakkende klei gebruikt. De binnenkant van de schaal is geglazuurd met satijnzachte zilver glazuur. De buitenkant is gespoten met rode terugtrekkende glazuur hetgeen een prachtig effect sorteert.

koraal schelp

2016

op verzameling schelpen geinspireerd object. handgevormd en in de mal opgebouwd uit  met oxiden ingekleurde papierklei,daarna gegelazuurd met verschillende glazuren w.o.a. ook met terugtrekkende glazuur. gestookt op 1100 graden 

Rode orchidee

2016

Geinspireerd door de wilde orchidee plant. Hand gevormde bloemen in de mal. Aan elkaar geschakeld in de vorm van de bloem. Geglazuurd met witte glanzende en terugtrekkende  glazuur. Gestookt in de elketrische oven op 1060 graden

Egel

2015

Het kunstobject is  uit kleine stekelige vormpjes opgebouwd  tot een schaal. Omgedraaid is een zeeegelschelp wat benadrukt wordt door de glazuur afwerking. Hangevormd uit rode klei en geglazuurd met twee verschillende glazuren, gestookt in een elektrische oven op 1060 graden.

geschakelde bloem

2015

bloemkelken die aan elkaar geschakeld zijn

zee ster

2014

uit de serie zee leven: zee  ster: raku gestookt met olijfgroen rode schakeringen en craquele in glazuur