De beelden zijn menselijke figuren in verstilde houdingen. De beelden zijn hol opgebouwd van grove chamote en gebakken op 1140 graden.

uit 2008 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Vulkaan

2016

Maske die herrezen is uit de vlamenzee. De ene helft is met satijn rode glazuur gespoten en de andere helf is bewerkt met terug trekkende glazuur met als effect van vulcanisch aandoende aanzicht.

Bura

2015

Wandobject gezicht met wapperende haren in de wind bura. Gebutseerd uit witte aardewerkklei.Het gezicht is geglazuurd met satijn zachte bronzen glazuur en de haren met aventurijn glazuur. Gestookt op 1060 graden.

Leeuw

2015

Geinspireerd op  de masken van Dante met eigentijdse vertaling in vorm en kleur. Raku gebakken en geglazuurd met witte raku glazuur. Het resultaat geeft mooie fijne craquele  structuur.

raku ster

2015

Handgevormde raku ster, satijnglanzend, groenturqoius met aan de randen rode schakeringen en metaalglans.

Samen zijn

2015

Man en vrouw in omhelzing. Handgevormd uit zwarte grove klei. Geglazuurd met mangaan glazuur en vrouw is geaksentueerd  met witte spatglazuur.

verliefd

2015

Twee geliefden die elkaar kussen, witte klei, raku gestookt, gemonteerd in een hartvormige houten standaard

vrouwen torso

2015

Met de ringen van papierklei opgebouwde vrouwen torso . Geglazuurd met  satijn glanzende zwart zilver glazuur. 

Blauwe ster

2014

Hand gemaakte ster maske is met cobalt aardewerk glazuur geglazuurd en gestookt op 1060 graden 

Duivel

2014

Maske geinspireerd op verhalen van Dante en zijn poorten naar de hel. De maske is hand gemaakt en geglazuurd met verschillende glazuern. De rode en blauwe effecten zijn aangebracht door oxides in ruwe vorm aan toe te voegen. Satijnzachte antracit glazuur is de basis. Gestookt op 1060 graden.

Koning

2014

Maske met een gouden kroon.  Kroon is handgevormd uit identieke schelpjes en rond het hoofd bevestigd. De schelpjes zijn met gouden glazuur gespoten. Het gezicht is gespoten met olijfgroene zijdezachte glazuur. De maske is gebakken op 1060 graden.

Moeras maske

2014

Moeras maske met kroos en veen op het gezicht is door verschillende glazuren uitgebeeld. Zachte ruwe, glanzende en satijnzachte glazuren bedekken het gezicht van de maske. De aardewerkmaske is gestookt op 1060 graden in een elektrische oven.

Poes

2014

Gebutseerde eigenwijze poes met haar attente oortjes en opgekrulde snorharen. Satijnzachte effect glazuur aangebracht op aardewerk gestookte poezenhoofd op 1060 graden. 

Varkentje

2014

Maske geinspireerd op het gezicht van een lief roze varkentje. Gemaakt van aardewerkklei en geglazuurd met satijn zachte roze glazuur en besprenkeld met zilverglazuur.

Zonnetje

2014

Vrolijke  maske geinspireerd op de zon en de warme zonne stralen. Geglazuurd met verschillende aardewerkglazuren ( geel, rood en oranje) en gebakken op 1060 graden

moeder en kind

2008

moeder en kind grove chamote