Hoogwaardig aluminiumdraad in verschillende vrolijke kleuren is enorm flexibel en dus ideaal voor het maken van sieraden zoals ringen, armbanden en oorbellen.

uit 2015 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Blauwe frissel ketting

2015

Ketting is volgens frissel techniek gemaakt van blauwe en zilverkleurige aluminiumdraad op zwarte buna rubber.

Frissel ketting

2015

De frissel ketting is gemaakt van olijfgroene en zilverkleurige aluminiumdraad. De aluminium draad is volgens frissel techniek gevlochten en gebogen rond de zwarte buna koord. 

Gevlochten ketting

2015

De verschillende diktes van zilverklerige en  lila aluminium draad zijn over de buna koord gevlochten. Aan de zilverkleurige draad zijn sky blue swarovski kralen bevestigd waardoor een speciaal effect ontstaat.

Rode frissel ketting

2015

De rode ketting is gemaakt volgens de frissel techniek van rode en champagne kleurige aluminiumdraad op zwarte buna koord. 

sky blue frissel ketting

2015

De hanger aan de  ketting is gemaakt van zilverkleurige en sky blue aluminium draad van verschillende diktes.

Vogelnestje ketting

2015

De hanger van olijfgroene en zilverkleurige aluminium draad van verschillende diktes is in een vogelnestje model gebogen. De hanger is bevestigt aan de zwarte buna koord.

Blauw/zilver ring

2015

Van blauw en zilver aluminium draad gevormde ring in spiraal.

keramiek ketting

2015

Ketting gemaakt van hoogwaardige goudkleurige aluminium met handgedraaide keramiek kralen. De keramiekkralen zijn selctief geglazuurd met avonturijn glazuur. De ketting kan naar eigen inzicht voorzichtig in de  gewenste model gevormd worden.

Olijf/zilver spiraal ring

2015

Van olijf en zilverkleurige aluminium draad gevormde ring. De draden zijn zodanig gevormd dat een spiraal vormige ring is ontstaan.

paars/blackdiamond ring

2015

Van hoogwaardige paars en black diamond aluminium draad gevormde ring in een wirwar model.De ring is nikkelvrij en niet voor mens en milieu belastend.

Petrol keramiek ketting

2015

De ketting is van hoogwaardige goudkleurige aluminium. De spiraal vormige rondjes zijn handgedraaid en met petrol kleurige glazuur gespoten. De ketting kan is naar eigen inzicht in de gewenste vorm te drapperen. 

Platte ring

2015

Van roze en paars diamond aluminium draad gevormde ring. De draaden zijn rondgevormd waardoor ing plat om de vinger zit.

rode keramiekketting

2015

Handgevormde kralen en ovalen van keramiek zijn met effect donker rode glazuur geglazuurd. De ketting is van hoogwaardige zilverkleurige aluminium en is in elke vorm naar eigen inzicht  te drapperen.

Spiraal ring

2015

Van rood en black diamond aluminium draad gevormde ring in een spiraal.

Wirwar ring

2015

Van rood en oranje aluminiumdraad gevormde ring in een wirwar vorm.